Üdvözlök mindenkit aki benézett hozzám.

 

Elmesélném, röviden honnan ered a gyöngyfűzés mániám. Mint azt mindenki látja, hogy van két menüpontom ami az angyalokról szól és nem a gyöngyről. Meg van az oka ennek is.

 

Nem is olyan rég megismerkedtem a második férjemmel. Már volt két kisfiam akkor. Ő elfogadott így. Mivel jó élményeim voltak a szüléssel kapcsolatban, nem bántam, hogy hamar terhes lettem ismét. Én örültem neki. Gondoltam hátha lány lesz végre és közös gyermekünk lehet. Nem is olyan sokára a terhességem második felében jöttek a gondok. Nem voltam jól. Meg kellett születni a kislányomnak aki három nap múlva angyal lett. Biztos jó helyen van.

 

                                 

 

Hát mint bárki ilyenkor próbálta magát lefoglalni. Semmi nem ment. Sokat neteztem, hogy tereljem a gondolataimat. Megpróbáltam fát fűzni meg virágot. Nagyon el tudta terelni a gondolataimat. Így kezdődött ez a hobby. Elég szomorú, hogy ilyen áron találtam magamnak elfoglaltságot. De a mai napig ha valami nem jó akkor neki állok fűzni és eltereli a gondolataimat. Vannak időszakok amikor nem fűzök, olyankor gondjaim vannak és neki kell állnom.

 

De ne csak szomorúságot meséljek. Azóta megszületett a harmadik kisfiam. De sajnos több nem lehet! Az élet ennyit rendelt el nekem. Ezt senkinek nem kívánom, hogy élje át. Viszont újra elváltam de a gyermekeim megmaradtak. 

 

Olvassgassátok az oldalam, nézegessétek és szóljatok, ha valami érdekel.

 

Susanne

 

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár
Szavazás
Melyik galéria tetszik?
Gyöngyvirágok
Gyöngyfák
Gyöngyállatok
Ékszerek
Szöveges mező
Ide szövegelj...